Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 23., péntek, Bence napja

Címke: Vlagyimir Putyin

564 cikk 1/57 oldal

Putyin: Washington új manőverező robotrepülőgépet telepíthet Európában

Az Egyesült Államok földről indítható új manőverező robotrepülőgépet telepíthet Romániában és Lengyelországban, amit Oroszország olyan fenyegetésként értékelne, amelyre válaszolnia kell – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán Helsinkiben, Sauli Niinistö finn államfővel közös sajtótájékoztatóján.

Konszolidáció húsz év alatt

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin az elmúlt két évtizedben bebiztosította hatalmát a Kremlben és a világ legnagyobb országában.

Vége az INF-szerződésnek

Washington felmondta az 1987-ben Moszkvával kötött úgynevezett INF-szerződést, amely a szárazföldi telepítésű közepes és rövidebb hatótávolságú rakéták felszámolására vonatkozik.

Putyin elrendelte a hadsereg bevetését

Elrendelte a hadsereg bevezetését a Szibériában és a Távol-Keleten pusztító eredőtüzek ellen az orosz elnök – közölte szerdán a Kreml sajtószolgálata.

Fél lábbal Nyugaton

Egyes szakértők nem tartják kizártnak, hogy az orosz légvédelmi rendszer megvétele miatt a törököknek menniük kell a NATO-ból.
564 cikk 1/57 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.