Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: Vlagyimir Putyin

536 cikk 1/54 oldal

Putyin találkozna Trumppal

Készségét fejezte ki tegnap Vlagyimir Putyin orosz elnök arra, hogy a G20-csoport júniusi oszakai csúcstalálkozóján vagy akár Bécsben találkozzon amerikai hivatali partnerével, Donald Trumppal.

Putyin: Oroszország nyitott az együttműködésre a terrorizmus és a neonácizmus ellen

Oroszország továbbfejleszti védelmi potenciálját, de továbbra is nyitott az együttműködésre más országokkal a terrorizmus, a szélsőségesség és a neonácizmus elleni küzdelemben – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a náci Németország felett aratott győzelem 74. évfordulója alkalmából csütörtökön megtartott moszkvai díszszemlén.

Végre rendeződik az olajhelyzet

A hónap közepétől ismét megindulhat az orosz olaj szállítása térségünkbe, ha ez mégsem következne be, a Mol finomítóinak nagyjából két hónapra akkor is biztosított a nyersanyag a biztonsági készletekből.

Putyin aláírta az orosz internet stabil működtetéséről szóló törvényt

Aláírta Vlagyimir Putyin orosz elnök azt a törvényt, amelynek előterjesztői – állításuk szerint – biztosítani akarják, hogy akkor is stabilan és önállóan működjön Oroszországban a számítógépes összeköttetés, ha „lekapcsolják” a világháról. A jogszabály bírálói szerint a cél az, hogy a hatóságok elszigeteljék az orosz webet a külvilágtól.

Porosenko összefogna Zelenszkijjel

Petro Porosenko hivatalban lévő ukrán elnök telefonon felhívta kedden Volodimir Zelenszkij megválasztott államfőt, és azt javasolta neki, hogy hangolják össze erőfeszítéseiket az ország elleni orosz agresszióval szemben.

Különös kettős mérce a balliberális oldalon

Sem a nyugati megmondóembereket, sem a hazai balliberális oldalt nem aggasztotta, hogy Gyurcsányék idején orosz ügynökökkel világíttatták át a Nemzetbiztonsági Hivatalt.
536 cikk 1/54 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.