Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Bayer show:Aljas támadások

Címke: Vlagyimir Putyin

111 cikk 1/12 oldal

Hókuszpókusz

Az orosz polgárok többsége nem híve a szétforgácsolódott, gyenge hatalomnak, nekik határozott vezető kell, mint amilyen Putyin volt az elmúlt húsz évben.

Tyereskova javaslata ad mozgásteret Putyinnak

A jelenlegi államfő ennek értelmében 2024-től ismét indulhat az elnökválasztáson, és akár 2036-ig is betöltheti az államfői pozíciót.

Putyin élete végéig Oroszország vezetője lehet

Az orosz alsóház harmadik – egyben utolsó – olvasatban is elfogadta szerdán a Vlagyimir Putyin elnök által januárban beterjesztett alkotmánymódosítási csomagot.

Putyin akár 83 éves koráig hatalmon maradhat

Az orosz parlament rendhagyó alkotmánymódosítást fogadott el: eszerint Vlagyimir Putyin jelenlegi orosz államfő elnöki ciklusainak a számítása újraindul, tehát további két ciklusra maradhat hatalmon.

Egyezségre jutott Putyin és Erdoğan

Több mint hatórás tárgyalás után megszületett a megállapodás a szíriai Idlíb tartomány ügyében Vlagyimir Putyin és Recep Tayyip Erdoğan között.
111 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …