Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Címke: Wichmann Tamás

12 cikk 1/2 oldal

Se barátság, se harag

Tatai Tibor sportpályafutásáról, edzői hitvallásáról úgy beszél, mintha csak annyit tett volna, hogy nap mint nap lejárt a Dunára, jókat evezgetett, majd gyerekeket is megtanított a kenuzás fortélyéra.

Március elején búcsúztatják Wichmann Tamást

A kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus hosszan tartó, súlyos betegség után, 72 éves korában hunyt el.

Wichmann Tamás élete képekben

Hosszan tartó súlyos betegség után, február 12-én elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes kenus.

Elment a kenukirály – nekrológ

Wichmann Tamás, ha kissé megkésve is, de még életében megkapta azt, amire pályafutása után évtizedekig mindhiába vágyott, az elismerést azért, amit elért.

Wichmann Tamás utolsó nyilvános szereplése – Videóval

Wichmann Tamás története tele van sikerekkel és győzelmekkel, hisz kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes. Ő volt a kenu koronázatlan királya.

Elhunyt Wichmann Tamás

A kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes kenuslegendát hosszan tartó súlyos betegség után 72 éves korában érte a halál.

A Wichmann

Wichmann Tamást megtalálták a filmesek is. Nem csoda, hiszen arc, figura, karakter, jelenség. A Werckmeister harmóniákban ő a Férfi tengerészsapkában.

Korrajz evezőlapáttal és gitárral

Eredetileg a Wichmann kocsma bezárásáról, a kultikussá vált vendéglátóhely történetéről tervezett filmet készíteni Kövessy Róbert, de az élet nem várt, szomorú fordulata miatt végül másképp határozott.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …