Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 26., hétfő, Dömötör napja
HÍR TV – Bayer-show:Egyértelműen pozitív a családtámogatások fogadtatása

Címke: Wichmann Tamás

13 cikk 1/2 oldal

Se barátság, se harag

Tatai Tibor sportpályafutásáról, edzői hitvallásáról úgy beszél, mintha csak annyit tett volna, hogy nap mint nap lejárt a Dunára, jókat evezgetett, majd gyerekeket is megtanított a kenuzás fortélyéra.

Március elején búcsúztatják Wichmann Tamást

A kilencszeres világbajnok, háromszoros Európa-bajnok és kétszeres olimpiai ezüstérmes kenus hosszan tartó, súlyos betegség után, 72 éves korában hunyt el.

Wichmann Tamás élete képekben

Hosszan tartó súlyos betegség után, február 12-én elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes kenus.

Elment a kenukirály – nekrológ

Wichmann Tamás, ha kissé megkésve is, de még életében megkapta azt, amire pályafutása után évtizedekig mindhiába vágyott, az elismerést azért, amit elért.

Wichmann Tamás utolsó nyilvános szereplése

Wichmann Tamás története tele van sikerekkel és győzelmekkel, hisz kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes. Ő volt a kenu koronázatlan királya.

Elhunyt Wichmann Tamás

A kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes kenuslegendát hosszan tartó súlyos betegség után 72 éves korában érte a halál.

A Wichmann

Wichmann Tamást megtalálták a filmesek is. Nem csoda, hiszen arc, figura, karakter, jelenség. A Werckmeister harmóniákban ő a Férfi tengerészsapkában.

Korrajz evezőlapáttal és gitárral

Eredetileg a Wichmann kocsma bezárásáról, a kultikussá vált vendéglátóhely történetéről tervezett filmet készíteni Kövessy Róbert, de az élet nem várt, szomorú fordulata miatt végül másképp határozott.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …