Ezek az iOS eszközök mehetnek idén nyugdíjba

Több iPhone és iPad modellre sem érkezhet meg az iOS 15.

Forrás: ORIGO.HU2021. 01. 24. 21:44
null
iPhone 6 Forrás: PIXABAY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több iPhone és iPad modellre sem érkezhet meg az iOS 15. Nemcsak az Apple idei új hardverei kapcsán szaporodnak a különféle pletykák és spekulációk, immáron két forrás is azt állítja, hogy tudomása szerint a várhatóan idén ősszel érkező iOS 15 és iPadOS 15 rendszerek nem lesznek kompatibilisek számos régebbi telefonnal és tablettel – olvasható az Origo cikkében.

Az iPhone 6-ra sem érkezhet meg az iOS 15.
Fotó: PIXABAY

A jelenlegi értesülések szerint idén az iPhone 6s és az iPhone 6s Plus (2014), az első iPhone SE (2016), az iPad Mini 4 (2015), az iPad Air 2 (2014), továbbá az iPad 5 (2017) mehetnek nyugdíjba. Persze ha igaznak bizonyulnak az értesülések, akkor maguk a készülékek alapvetően használhatóak maradnak, csak nem érkezik meg rájuk az operációs rendszerük legújabb főverziója.

A lépés nem lenne meglepő az Apple részéről, hiszen meglehetősen régi termékekről van szó, a mind közül legfiatalabb iPad 5 is olyan négy és fél éves lesz, mire feltehetően elérhetővé válnak az Apple következő rendszerei.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Állítólag vége lesz a Galaxy Note szériának!

Két hitelesnek tartott szivárogtató is arról beszél, hogy megszületett a döntés, nem lesz több Samsung Galaxy Note mobil. Több hónapja már, hogy érkeznek az ellentmondásos jelentések: az egyik forrás szerint nem lesz több Note mobil, a másik szerint lesz. A Galaxy S21 Ultra mindenesetre valóban kapott S Toll-támogatást, és azt is bejelentette a gyártó, hogy az S Tollat számos egyéb más eszközén is használhatóvá teszi. Ráadásul több verzióban is meg lehet majd venni az S Tollat – olvasható az Origo cikkében.

Korábban azt mondták a jól értesültek, hogy a Note széria végével a Galaxy S és a Galaxy Z lesz a Samsung két új prémium ajánlata. Utóbbiba az év második felében jönnének az újabb összehajtható modellek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.