Búcsúzik a népszerű amerikai számítógépcsalád

Már csak a készletek erejéig kapható az Apple iMac Pro számítógép.

Forrás: ORIGO.HU2021. 03. 08. 18:44
null
Megszűnik az Apple iMac Pro számítógépcsalád. Egyedi konfigurációra már nem lehet leadni rendelést, a gyári alapmodell pedig csak a készlet erejéig kapható. Forrás: PIXABAY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 9to5Mac mostanra megerősített beszámolója alapján megszűnik a 2017-ben bemutatott iMac Pro számítógépcsalád. Egyedi konfigurációra már nem adhatnak le rendelést az érdeklődők, a gyári alapmodell pedig csak a készlet erejéig kapható – olvasható az Origo cikkében.

Megszűnik az Apple iMac Pro számítógépcsalád. Egyedi konfigurációra már nem lehet leadni rendelést, a gyári alapmodell pedig csak a készlet erejéig kapható. (A kép illusztráció)
Fotó: PIXABAY

A teljesítményben számottevően a megszokott iMac felett lévő iMac Pro egybegépet elsősorban nagy gépigényű profi munkákra, továbbá játékokra és VR-felhasználásra szánt az Apple. A magas árából fakadóan otthoni célokra valószínűleg ritkán vásárolták, hazánkban bruttó 2,1 millió forintnál kezdődött a számítógép.

A pletykák szerint a gyártó idén teljesen megújítja az iMac termékcsaládját, eltűnik majd a kijelzőjük alján lévő óriási káva, továbbá mindegyik modell átállhat az Intel processzorairól az Apple saját fejlesztésű rendszerlapkájának használatára.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ingyen kicseréli a népszerű gyártó egyes laptopjainak az akkuit!

Nem töltenek egy százaléknál tovább az érintett MacBook Prók. Újabb ingyenes javítási programot indított az Apple, tájékoztatása szerint egyes 2016-os és 2017-es évjáratú MacBook Pro laptopok akkumulátorai egy idő után nem tölthetőek 1 százalék felettire. Ugyan a gépek telepei jó néhány évnyi használatot követően semmiképp sem lehetnek az eredeti formájukban, ám a mostani jelenség nem természetes, az érintett modellekben ingyen kicseréli az akkut a vállalat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.