Jöhetnek a kijelző alatti szelfikamerás mobilok

Az idei évben hozhat ilyen készülékeket a Samsung, a Xiaomi, az Oppo, a Vivo és a ZTE is – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 04. 23. 15:55
null
A ZTE az Axon 30-nál már másodjára próbálkozik a rejtett szelfikamerával Forrás: YOUTUBE.COM / UNBOX THERAPY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A ZTE elsőként dobott a piacra olyan okostelefont, amely kijelző alá épített szelfikamerával rendelkezett. Köztudott azonban, hogy a rivális gyártók is dolgoznak ezen a megoldáson, de eddig nem értek el olyan képminőséget, hogy élesben is bevessék a technológiát.

A ZTE az Axon 30-nál már másodjára próbálkozik a rejtett szelfikamerával
Fotó: YOUTUBE.COM / UNBOX THERAPY

A jelentések szerint fordulóponthoz érkeztünk, a mindig jól értesült Ice Universe iparági forrásai szerint ugyanis az idei évben a Samsung, a Xiaomi, az Oppo, a Vivo, a ZTE és a Meizu is olyan okostelefonokat dobnak majd piacra, amelybe már kijelző alá épített szelfikamerát szerelnek.

Az új modellekre az év második felében lehet számítani. A Samsung és az Oppo összehajtható mobilokban használhatja először a technológiát, a Xiaomi pedig a Mi Mix 4-ben.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.