Laposak és könnyűek ezek az új és átalakítható üzleti laptopok

Nem csak laposak, de könnyűek is az MSI átalakítható, Summit E13 és E16 Flip üzleti laptopjai.

Forrás: ORIGO.HU2021. 04. 11. 9:47
null
MSI ÜZLETI LAPTOPOK Forrás: MSI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem csak laposak, de könnyűek is az MSI átalakítható, Summit E13 és E16 Flip üzleti laptopjai. Az MSI tovább bővítette a Summit gépeinek kínálatát, így abba megérkezett a 13 hüvelykes E13 Flip és a 16 hüvelykes E16 Flip. Mindkettő átalakítható üzleti laptop, Intel Tiger Lake-U processzorokkal, lapos és könnyű kialakítással, alumínium gépházban – olvasható az Origo cikkében.

MSI ÜZLETI LAPTOPOK
Fotó: MSI

A laptopok 16:10 képarányú IPS-kijelzővel rendelkeznek, többpontos érintéses vezérlést is támogatnak az MSI Pen mellett. A nagyobb modellben erősebb dedikált GPU és nagyobb QHD+ panel található.

Legjobb esetben Intel Core i7-1185G7 CPU és 32 GB LPDDR4x RAM fér a gépekbe, NVMe SSD-vel, Wi-Fi 6E és Bluetooth 5.2 rádiókkal. Akad két Thunderbolt 4 port, USB-C 3.2 és USB 3.2 is, továbbá dokkolóval HDMI és DisplayPort 1.4 is használható. A webkamera zárható, van kártyaolvasó, ujjlenyomat-olvasó és infrakamera. A 70 Wh-s akku gyorstöltést is támogat.

Hátul is lesz kijelzője az új kínai csúcstelefonnak

8,1 hüvelykes kijelző, nagyon komoly kamerarendszer, hátoldali képernyő és soha nem látott gyorstöltés. Mondhatjuk, hogy a Xiaomi mindent összepakolt a legújabb csúcstelefonjába, ami csak a jelenlegi technológia mellett elképzelhető.

Két ütős okostelefont mutatott be a kínai Xiaomi, melyek az eddigiek alapján könnyedén odakerülhetnek piac csúcsára. A Mi 11 Pro és Mi 11 Ultra közül azonban a jelenlegi állás szerint csak az utóbbi, drágább verzió érkezik hozzánk, így talán érdemesebb inkább erre koncentrálni. Habár a Xiaomit jellemzően jó ár-érték aránya miatt szeretjük a Mi 11 Ultra minden szempontból abszolút prémiumtermék, így itt nem kell olcsóságra számítani: hivatalos magyar ára ugyan még nincs, de átszámítva biztosan 400 ezer forint felett lesz – olvasható az Origo cikkében.

Ezért azonban minden területen komoly minőséget kapunk majd, kezdve a kijelzővel. Egy WQHD (1440p) felbontású egységről beszélünk, ami a gyártó legújabb AMOLED-technológiájára épül, 120Hz-es képfrissítést tud, és 6,81 hüvelykes méretű. Természetesen támogatja a HDR-t (akár a Dolby Visiont is), a kijelzőket osztályozó DisplayMate-től pedig megkapta a legmagasabb, A+ minősítést, és ha ez nem lenne elég, akkor a legújabb Gorilla Glass Victus üveg védi.

Az előlapi kamera 20 megapixeles, és 1080p-s felbontás mellett lehetőséget ad 120 képkocka/másodperces videók rögzítésére is, ha valakinek lassított szelfivideók készítésére fájna a foga. Ennél azonban jóval érdekesebb, amit a hátlapján tartogat a Mi 11 Ultra, több szempontból is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.