Megfizethető és jó a kínai gyártó új vezeték nélküli fülese

A Huawei már jó ideje jobbnál jobb készülékkel keresi a vásárlók kegyeit és az utóbbi időkben sajnos azt lehetett tapasztalni, hogy a minőség mellett az árszint tekintetében is felzárkózott már a piacvezető riválisai mellé. Így kellemes meglepetés a FreeBuds 4i ára, ami az elődjénél jócskán kevesebb, 29 900 forint – írja az Origo.

Forrás: origo.hu2021. 05. 12. 9:20
null
Huawei FreeBuds 4i Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Huawei új fülese, a FreeBuds 4i az elődhöz képest kisebb házzal érkezik, ami sajnos kisebb akkumulátort is jelent (az előd 410 mAh-hoz képest közel a felét, 215 mAh-t hozza a 4i), viszont sokkal kellemesebb, hordozhatóbb, lekerekített formája lett. A tok elején egy kis LED jelzi a töltöttséget, az alján pedig az USB-C csatlakozó található. A dobozban adaptert nem találunk csupán egy töltőkábelt, aminek az egyik oldala természetesen USB-C, a másik pedig USB-A csatlakozót kapott.

A Huawei FreeBuds 4i telepítése nagyon egyszerű. Megtehetjük, hogy egyszerűen kinyitjuk a tokot és már párosíthatjuk is Bluetooth-on keresztül a telefonunkkal, de telepíthetjük a telefonunkra a Huawei AI Life nevű appot, ami könnyedén megtalálja a fülest, végigvezet a telepítésen és szükség esetén frissíti is a fülhallgatót.

De nem csak ezért éri meg ezt az appot telepíteni. Ezen keresztül férünk hozzá ugyanis a headset képességeinek mindegyikéhez.

Csatlakoztatás után és miután beállítgattuk a rendszert, elindulhatott a kipróbálás. A fülesek a szárral rendelkező, „Apple AirPods-szerű” kialakítást kaptak, így a behelyezésük és a viselésük is nagyon kényelmes. A hangszóró résznél található gumiharangocskák jól vezetik a hangot a fül belseje felé.

A Huawei új fülese, a FreeBuds 4i
Fotó: Flickr

A beszédhang kiváló és még zenehallgatásra is egészen jól használható a kis füles – nyilvánvalóan az ésszerű határokon belül. High-end hangot hiába is várnánk tőle, de utcai jövés-menéshez, sportoláshoz tökéletes aláfestő zenét tud szolgáltatni. A jelerősség is megfelelő, de azért elektro-zajosabb környezetben, például zsúfolt terekben, ahol sokan használnak valamilyen vezeték nélküli technikát, vagy mondjuk műszaki boltokban hajlamos a bosszantó szaggatásra.

Az üzemidő közelíti a gyári adatokat, amik zenehallgatásnál 10 órát ígérnek. Persze, ezt okosan, kikapcsolt zajszűrő esetére adta meg a gyártó, de még zajszűréssel együtt is 7 órát ígér.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Egy új szenzor segítségével évekig karbantartás nélkül felügyelheti eszközeit

Nincs több elvesztett táska, eltűnt postai csomag, elkeveredett poggyász és még az ellopott bicikli is visszakerülhet a tulajdonosához. Mindezt megoldja egy tojás méretű, több évig feltöltés nélkül üzemelni képes újfejlesztésű kütyü.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.