Olcsó tévékkel jelentkezik Európában a kínai gyártó

Hivatalosan egyelőre csak az olaszországi leányvállalat jelentette be a széria elérhetőségét, de a szakértők szerint idővel egész Európában kapható lesz a sorozat.

Forrás: origo.hu2021. 05. 10. 8:38
null
Olcsó tévék Európában a kínai techóriástól Forrás: Xiaomi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Xiaomi Európában is elérhetővé teszi a Mi TV P1 tévésorozatát. Hivatalosan egyelőre csak az olaszországi leányvállalat jelentette be a széria elérhetőségét, de a szakértők szerint idővel egész Európában kapható lesz a sorozat – olvasható az Origón.

Olcsó tévék Európában a kínai techóriástól
Fotó: Xiaomi

Mindegyik Mi TV P1 60 Hz-es LED-kijelzőt kapott, Android TV 10 rendszert futtat, így Google Asszisztenssel is rendelkező okostévékről van szó. Négy képernyőméretből lehet majd választani, a 32 hüvelykes belépő 280 euróba kerül. A 43 és 50 hüvelykes ára 450 és 600 euró, míg az 55 hüvelykesért 650 eurót kell majd fizetni.

A belépőmodell sajnos 768p-s, a többi 4K-s felbontású. Ez utóbbiak három HDMI portot kapnak, ebből az egyik HDMI 2.1 szabványú. Az NTSC 88, a DCI-P3 94 százalékát sikerült lefedni, támogatott továbbá a Dolby Vision, a HDR10+, a HLG és a MEMC. Olaszországban az új modellek már május 21-től kaphatóak.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA olvashatják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.