Megfizethető 5G-s telefont készített a koreai techóriás

Az új hálózatok támogatása nélkül is korrekt ajánlat volna a Galaxy A22 5G – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 06. 04. 16:34
null
Galaxy A22 5G Forrás: FLICKR
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bemutatta az eddigi egyik legolcsóbb 5G-s telefonját a Samsung. A régóta pletykált Galaxy A22 5G nem csak az új hálózatot mindenképp támogató mobilra vágyóknak lehet érdekes, hanem általánosságban véve opciónak bizonyulhat a tisztességes középkategóriás telefon iránt érdeklődők számára. A heteken belül piacra kerülő készülék kártyafüggetlen kezdőára 230 euró, durván 80 ezer forint lesz.

Galaxy A22 5G
Fotó: FLICKR

Ezért cserébe a készülék 6,6 hüvelykes és 1080×2400 pixeles, 90 Hz frissítési sebességű IPS kijelzőt, 8 MP-es előlapi kamerát, továbbá 48+5+2 MP-es hátlapi kamerarendszert kínál. Sajnos a fő kamerájában nincs optikai képstabilizáció, a fenti sorrendben széles látószögű, ultraszéles látószögű, továbbá mélységérzékelő szenzorokról van szó.

A Galaxy A22 5G meghajtásáról a MediaTek Dimensity 700 5G rendszerlapka gondoskodik, memória és háttértár tekintetében pedig a 4+64 GB alapmodell mellett 4+128 / 6+128 / 8+128 GB variánsok is lesznek belőle. Természetesen régiónként és szolgáltatónként eltér majd, hogy ezek közül melyek bizonyulnak ténylegesen elérhetőnek, azonban a többség számára az alapmodell is teljesen megfelelhet a célra, főleg mivel akár 1 TB-os memóriakártyával is bővíthető a beépített háttértára.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.