A vezeték nélküli fülhallgató, amely még a távmunkát is segítené

Mobilhoz és PC-hez egyszerre is képes csatlakozni a Logitech Zone vezeték nélküli fülhallgató – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 08. 12. 8:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világjárvány óta újra nagy divat a távmunka, sok cég ilyen formában kéri a munkát a dolgozóitól azóta is. 

Természetesen ennek hatására sok elektronikai termék kereslete nőtt meg, rengeteg lett a videókonferenciás meeting, amelyekhez nem árt egy-két termék, ha eddig nem volt.

 

A Logitech a távmunkás helyzetre készülve előállt a Zone vezeték nélküli fülhallgatóval, amely ideális választás lehet ilyen tevékenységhez. A gyártó azt ígéri, hogy hosszabb viselés után sem okoz kellemetlenségeket a termék, továbbá minden nagyobb meetingplatform hitelesítette a terméket, amely zajszűrős mikrofont és aktív zajszűrést is kapott.

A termék egyszerre képes mobilhoz és PC-hez is csatlakozni Bluetooth-on keresztül, mindkettőről tiszta hívásokat ígér. 

A 12 mm-es meghajtók mellett hatórás üzemidő jellemzi (zajszűréssel) a terméket, melynek ára háromszáz dollár.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
 

Borítókép: Logitech Zone. Fotó: YouTube

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.