Brutálisan fogynak a kettéhajtható Galaxy mobilok

Dél-Koreában lepipálták a klasszikus csúcsmobilokat az előrendelések számában.

Forrás: origo.hu2021. 08. 24. 16:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mostanra garantáltnak tűnik a nemrég bemutatott Galaxy Z Fold 3 és Galaxy Z Flip 3 sikere, vagy legalábbis dél-koreai sajtóértesülések szerint egészen megdöbbentő mennyiséget rendeltek belőlük elő a Samsung hazájában – írja az Origó.

A hírek szerint a kettőből együtt már 450 ezer fogyott a dél-koreai mobilszolgáltatóknál, az elemzők szerint ez a szám felmehet 600 ezerig is a megjelenésükig. Amennyiben a kártyafüggetlen modelleket is számítjuk, akkor az előzetesen értékesített modellek száma elérheti a 800 ezret.

A helyi források szerint ezzel a készülékek már megdöntötték a gyártó előző csúcsmobiljainak előrendelési számait, a Galaxy S21-hez képest kétszeresen, a Galaxy Note 20-hoz képest pedig másfélszeresen. Egy helyi szolgáltató adatai alapján a kettéhajtható kijelzős mobilok legnagyobb vásárlói a húszas és a harmincas éveikben járnak, a Galaxy Z Fold 3 esetében 49 százalék, míg a Galaxy Z Flip 3-nél 57 százalék a kérdéses korosztályok részaránya az előrendelők között.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.