időjárás 5°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Történetekkel bővül a TikTok is

Forrás: ORIGO
2021.08.08. 09:30 2021.08.08. 09:30
Történetekkel bővül a TikTok is

Eredetileg az Instagram honosította meg, aztán a Facebook is átvette, onnantól kezdve pedig megállíthatatlanul terjed a Történetek funkció szerte a közösségi médiában. 

Itt ugyebár olyan megosztott tartalmakról van szó, melyek csak 24 óráig elérhetőek, utána (bizonyos kivételektől eltekintve) törlődnek.

Mivel ezt nagyjából mindenhol kipróbálják, több helyen kiderül, hogy nem működik, így például a Twitter is felfüggeszti ezt a fajta szolgáltatását, azonban 

az olyan közösségi médiumokban, melyeket jellemzően fiatalok használnak, egyelőre kifejezetten működőképesnek tűnik a dolog.

 Nem csoda tehát, hogy a TikTok is elkezdte bevezetni.

Egyelőre csak teszt jelleggel, a felhasználók egy részénél aktív a szolgáltatás, ami simán csak Történetek, tehát Stories néven fut, a vállalat ezt nem bonyolította túl. A működési elve is ugyanaz, mint amit megszoktunk: a feltöltött tartalmak 24 órán belül eltűnnek, és a felhasználó profilképe körüli grafika jelzi, hogy valaki új történetet töltött fel.

 

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: PEXELS.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.