Csalódást okozhat a jövőben a csúcskészülékek egyik etalonja

A szivárgások szerint mindössze 3700 mAh-s akkumulátort építenek az alapmodellbe, amely csak 25 wattos töltést támogathat.

Forrás: origo.hu2021. 09. 25. 15:29
Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Samsung-ügyekben mindig jól informált Ice Universe forrásai szerint a Galaxy S22-szériába belépőt jelentő alapmodell mindössze 3700 mAh-s akkumulátort kap majd, amihez 25 wattos töltés társul majd.

Mivel a Galaxy S22+ és a Galaxy S22 Ultra jóval nagyobb kapacitású energiaforrással és 45 wattos töltési rendszerrel gazdálkodik majd, ezért a Galaxy S22 nem lesz egységes a drágább variánsokkal, és egyes szakértők szerint üzemidő és töltési idő tekintetében is csalódást okozhat.

 Ezenfelül pedig mindenki arra számít, hogy a Samsung jövőre sem ad töltőt a legdrágább csúcsmodelljeihez, így az adaptert külön kell megvenni.

Jó hír lehet mindenesetre a kompakt mobilok kedvelőinek, hogy a Galaxy S22 állítólag még az egyébként igen kompakt, 146,7×71,5×7,7 mm-es iPhone 13-nak is alávág majd méretekben. Ezzel a Galaxy S22 a Galaxy S10e óta a legkompaktabb Samsung csúcsmobil lenne.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.