Ezzel a tévével a Louvre mesterművei a szobánkba költöznek

A Samsung bejelentette legújabb, a párizsi Louvre múzeummal közös együttműködését – írja a Bama.hu.

Forrás: Mediaworks2021. 09. 18. 18:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az exkluzív művészeti kooperációval a vállalat tovább bővíti a The Frame lifestyle televíziókon elérhető Art Store műalkotástár kínálatát.

A Louvre gyűjteményéből válogatott alkotásokkal együtt a The Frame készülékeken elérhető művészeti katalógus

42 különböző ország múzeumaiból és galériáiból, több mint ezerötszáz műalkotást tartalmaz, amelyet a felhasználók 4K-minőségben élvezhetnek.

A készüléken többek között megtekinthetők a Magyar Szépművészeti Múzeum, a madridi Prado Múzeum, a bécsi Albertina Múzeum, a londoni Tate Modern, az Amszterdamban található Van Gogh Múzeum, a szentpétervári Ermitázs Állami Múzeum, valamint a LUMAS galéria válogatásai.

A Louvre kincsei az otthon kényelméből

A Samsung és a Louvre együttműködésének köszönhetően minden The Frame-felhasználóknak megtekinthető a világ leglátogatottabb múzeumának több mint negyven darab műtárgya és fotóművészeti alkotása.

A tárlat olyan világhírű remekműveket foglal magába, mint a Mona Lisa vagy a Kánai menyegző, valamint a Louvre fenséges termei, építészete és a múzeum olyan nevezetes részei, mint a Louvre piramis vagy a Tuileriák kertje is megtekinthetők a fényképeken. Az egyes művek rövid leírása bepillantást enged a felhasználóknak a képek hátterébe és történetébe.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Borítókép: Samsung

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.