Gyűlnek a panaszok a PlayStation 4 frissítése miatt

A problémák nem mindenkinél jelentkeznek, egyelőre nem világos, hogy a konzolok mekkora százaléka érintett.

Forrás: origo.hu2021. 09. 19. 12:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A héten megérkezett a PlayStation 5 eddigi egyik legfontosabb szoftverfrissítése, a számos új funkciót és reszelést hozott csomag legfontosabb újdonságát a konzol beépített háttértárának bővítésére használható SSD-foglalat aktiválása jelentette.

Szerencsére az előző generációs gépeit használó milliókról sem feledkezett meg a Sony. A PlayStation 4-re ezzel párhuzamosan kiadott frissítéssel lehetővé tette a PS5-ön szerzett trófeák nézegetését, a PS Remote Play mobilappal már mobilneten is streamelhetőek telefonokra és táblagépekre a játékok, a tagok egyenkénti kidobása nélkül feloszlathatók lettek a partik, továbbá törölhetővé váltak az üzenetcsoportok.

Mindez szép és jó, azonban egyre gyűlnek az interneten a panaszok, miszerint a 9.00-s verziószámú frissítés telepítését követően csökkentett módban indulnak el a konzolok, teljesen üzemképtelenné váltak, vagy éppen hibaüzenettel nem engedik elindítani a játékokat.

A problémák nem mindenkinél jelentkeznek, egyelőre nem világos, hogy a konzolok mekkora százaléka érintett.

Az eredet cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.