Google-támogatással tér vissza Európába a kedvező árú almárka

A Honor 50-nel visszatér Európába a gyártó, október 26-án érkezik a régióba a készülék.

Forrás: origo.hu2021. 10. 14. 9:09
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Honor régóta ígéri, hogy visszahozza a készülékeire a Google szolgáltatásait, miután ismét élvezi az óriás támogatását. Eddig váratott magára a nagy európai visszatérés, azonban immáron hivatalos: a Honor 50-nel visszatér Európába a gyártó, október 26-án érkezik a régióba a készülék Google-támogatással együtt.

A Honor 50 széria igen jelentős, ennek segítségével ugyanis Kínában a harmadik legnagyobb okostelefon-gyártóvá nőtte ki magát a vállalat. Vélhetően azt remélik, Európában is hasonló sikert érnek el, főleg azért, mert korábban igen népszerű volt a régióban a Huawei.

Rossz hír, hogy Európában egyelőre csak a sima Honor 50 lesz kapható. Ez Snapdragon 778G chipet ígér, Android 11-gyel, 108 megapixeles főkamerával, 32 megapixeles szelfiegységgel. A 4300 mAh-s akkumulátor 67 wattos töltésével 20 perc alatt nulláról 70 százalékra lehet majd tölteni az eszközt.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Borítókép: Twitter

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.