Jön a középkategóriás mobilokba a 120 wattos mobiltöltés

Kínában a hét második felében bemutatkozik majd a Xiaomi leánycégének következő fontos mobilja.

Forrás: origo.hu2021. 10. 26. 10:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kínában a hét második felében bemutatkozik majd a Xiaomi többé-kevésbé önállóan működő Redmi leánycégének következő fontos mobilja, a gyártó pedig már csepegtetett is néhány kedvcsináló információt a Note 11 modellről.

Mind közül a talán legérdekesebb fejlemény, hogy a középkategóriás készülék támogatni fogja a 120 wattos gyorstöltést, így feltehetően 15-20 perc alatt nulláról teljesen feltölthető lehet az akkuja. A Redmi Note 11 további nagyobb érdekességei közé tartozik a 120 Hz frissítési sebességű panel, az 5G-t is támogató MediaTek Dimensity 810 rendszerlapka használata, és persze a komolynak tűnő hátlapi kamerarendszerről sem feledkeztek meg a mérnökök.

Ha minden igaz, akkor a telefonból készül Pro kiadás is, ebben Dimensity 920 rendszerlapka, 8 GB memória, akár 256 GB háttértár, továbbá 5000 mAh-es akku lehet.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

A borítókép illusztráció. Forrás: Pixabay

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.