Kaphatóvá vált a tech óriás beltéri drónja

Egy éve jelentették be, és egyelőre csak meghívóval hajlandóak árulni az érdeklődőknek – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 10. 01. 7:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szinte minden évben bejelent legalább egy furcsa háztartási terméket az Amazon, idén a járőrözni és lakókat követni képes Astro házirobottal késztette homlokráncolásra a nagyérdeműt, míg tavaly a repülő beltéri kamerájával váltott ki értetlenkedést. Most újból előkerült a Ring Always Home Cam mini kvadrokopter, a kiválasztottaknak járó meghívóval megvásárolhatóvá vált kütyüért 250 dollárt kér.

A kvadrokopter elsődleges célja, hogy a tulajdonosaik távolról rá tudnak nézni az otthonaikra, így például a Ring biztonsági rendszerük riasztását követően lehetőségük van felmérni a helyzetet. A drón öt percet képes a levegőben eltölteni, a beépített akkuját a dokkolóállomása tölti, a dolga végeztével vagy az útjának blokkolása esetén automatikusan landol benne. A Ring mobilappban nézhető képe 1440×1440 pixeles, videót csak repülés során rögzít.

gyelőre nem világos, hogy lesz-e mód a drón teljesen manuális reptetésére, a vevők a lakásban való mozgatásával taníthatják be a repülési útvonalakat. Kényelmetlen limitáció, hogy a helyváltoztatási módszere ellenére csak egyetlen szinten használható, nem tanítható be a szintek közti mozgásra a lépcsőfeljáróban.

Emellett az Amazon szerint egyes háziállatokra is frászt hozhatja, időt vehet igénybe, mire megszokják.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: YOUTUBE

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.