Nyugdíjazza az ellenérzéseket kiváltó sorozatát a legnépszerűbb videómegosztó oldal

A hirdetőbaráttá kozmetikázása tette sírba az évzáró Rewind szériát – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 10. 08. 15:53
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óriási jelentőségét felismerve a YouTube egy évtizeddel ezelőtt elindította a Rewind videósorozatát, az évzáró videókban megpróbálta hűen összefoglalni az adott esztendő legfontosabb pillanatait. Az első időkben sikerült is elérnie a célját, ám a 2018-as Rewind minden idők legutáltabb videója lett a YouTube-on, miután az összeállításakor a hitelességnél fontosabb szempontnak bizonyult a hirdetőbarátság, hírünk írásakor 3 millió tetszik és 19 millió nem tetszik volt a mérlege.

A szerkesztési koncepció folytatódott a 2019-es évzáró videóban is, erre 3,4 millió tetszik és 9,5 millió nem tetszik reakció lett a közösség válasza. Tavaly a koronavírus-járványra hivatkozva a YouTube nem készített ünneplő videót, most pedig bejelentette a széria nyugdíjazását, nem készül több Rewind.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: PEXELS

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.