Ezekre a készülékekre jön az új operációs rendszer

Végre megjelent a hivatalos készüléklista, a várható megjelenési idők is kiderültek.

Forrás: Origo.hu2022. 01. 31. 15:21
Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Régi adósságot törlesztve a Samsung csendben elérhetővé tette a Members alkalmazásának magyar felhasználók által elérhető verziójában az Android 12-t megkapó okostelefonjainak és táblagépeinek végleges listáját, továbbá a nagy szoftverfrissítések várható megjelenési idejét. A helyzet furcsaságát az adja, hogy a drágább eszközeire már decemberben elkezdett szállingózni a nagy frissítés – olvasható az Origo.hu cikkében.

A várhatónak megfelelően jó hírekkel szolgált a vállalat, idén augusztusig a 2020 óta megjelent összes népszerűbb készülékére megérkezik az Android 12. A kérdéses évjáratú modellekre, továbbá a 2019-es Galaxy S10 és Galaxy Note 10 szériákra nagy valószínűséggel ez lesz az utolsó főverzió-frissítés.

Az Android 12 és OneUI 4 frissítést megkapó eszközök listáját IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.