Sokkoló okból búcsúzott el a kalóz oldal

Nem az üzemeltetők ellen indított jogi eljárások jelentették a Popcorn Time végzetét – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: Origo2022. 01. 08. 10:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óriási visszhangot váltott ki a 2014-es elérhetővé válásakor a Popcorn Time, az alkalmazást telepítve sorozatok és filmek ezrei voltak egy kattintással és ingyen lejátszhatók. A kalózok Netflixének titulált szolgáltatástól jól megrettentek a jogvédők, minden eszközt bevetve próbálták elérhetetlenné tenni azt, felelősségre vonni a mögötte álló személyeket, persze kevés sikerrel.

A médiatárnak és videólejátszónak álcázott torrentkliens olyan 2016 elején érte el a népszerűsége csúcspontját, azóta viszont apróbb kiugrásokkal folyamatosan leszállóágban volt a felhasználói száma, a tavalyi év közepére a csúcshoz képest tizedére esett az iránta való érdeklődés a Google keresőjében.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.