Lefilmezte a Google, hogy mit szólnak az emberek az új mobiljaihoz

Hamarosan új csúcsmobilokat jelent be a Google, és előre lefilmezte, hogy mit szólnak az emberek a Pixel 7 Próhoz.

Forrás: Origo.hu2022. 09. 24. 9:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hamarosan új csúcsmobilokat jelent be a Google, és előre lefilmezte, hogy mit szólnak az emberek a Pixel 7 Próhoz – olvasható az Origo cikkében.

A Google tovább folytatja a kedvcsináló kampányokat a Pixel 7 és Pixel 7 Pro mobiljaihoz, amelyek bemutatója október 6-án esedékes – bár a termékeket már májusban megmutatták, feltehetően azért, mert minden évben mindig minden kiszivárog előre a cég mobiljairól.

Most egy olyan videót tettek közzé, amelyben megmutatják, hogyan reagálnak az emberek, ha látják a Pixel 7 Pro modellt.

Az október 6-i rendezvényen a Pixel 7 mobilok mellett Pixel Watch okosórát is mutat a Google, várható új Chromecast és Nest termékek is. Nagy kérdés, hogy Európában mennyire lesznek elérhetőek az újdonságok, hazánkban eddig folyamatos gondokat emlegetnek a hálózatkezelés kapcsán (a Pixel 6 szériánál).

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.