Bemutatták a cserélhető objektíves vlog kamerát + videó

A ZV-E10 APS-C kamera kiváló minőségű videó- és hangteljesítményt, vlog-optimalizált funkciókat és sokoldalú csatlakoztathatóságot kínál – a videós tartalomgyártóknak – írja a bama.hu.

Forrás: bama.hu - mediaworks2021. 08. 01. 14:54
null
A vloggerek igényeire fejlesztették ki az új típusú kamerát Forrás: YouTube/Sony Europe
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még augusztusban érkezik az Alpha-sorozat első cserélhető objektíves vlogger kamerája, az új ZV-E10. A kezdetektől fogva vlogolásra és vloggerek számára tervezett kamera ötvözi a Sony fejlett képalkotó technológiáját a széleskörű kezelhetőséggel és a kifejezetten videósok számára optimalizált egyedi funkciókkal.

A ZV-E10 lelke a 24,2 megapixeles (kb. effektív) APS-C Exmor CMOS érzékelő és a BIONZ X képfeldolgozó motor, amely kiváló minőségű képeket készít nagy érzékenységgel, részletes textúraábrázolással és gyönyörű, természetes bokeh-vel.

Emellett a ZV-E10 tartalmazza a népszerű ZV-1 digitális fényképezőgépben bemutatott közkedvelt vlog-specifikus funkciókat, köztük a „Background Defocus” funkciót, amely könnyedén tud váltani az elmosódott (bokeh) és az éles háttér között, valamint a „Product Showcase Setting” módot, amely lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép automatikusan átállítsa a fókuszt az alany arcáról a kiemelt objektumra.

A pehelykönnyű (kb. 343g) ZV-E10-et elsősorban videózásra tervezték, ezért is rendelkezik népszerű, oldalra nyitható, változtatható szögű LCD képernyővel, amely lehetővé teszi az alkotóknak, hogy külső mikrofonokat csatlakoztassanak a kamera tetejére.

Ez egyszerűbbé teszi a beállítást, miközben a felhasználók továbbra is láthatják a képernyőt szelfi-módban, magas és alacsony szögből egyaránt.

A vloggerek igényeire fejlesztették ki az új típusú kamerát
Fotó: YouTube/Sony Europe

A képernyőn kívül a ZV-E10 számos más, kifejezetten a vlogoláshoz tervezett, könnyen használható funkciót is tartalmaz, köztük a kamera tetején található új üzemmódgombot, amellyel az alkotók egyetlen érintéssel könnyedén válthatnak az állókép/film/lassított és gyors üzemmódok között.

Az új kamera olyan fejlett videófunkciókat is tartalmaz, mint a 4K (QFHD: 3840 x 2160) videofelvétel és a magas felbontású lassított felvétel (FHD 120p).

Az aktív üzemmóddal ellátott elektronikus képstabilizátor is rendelkezésre áll, amely stabil videofelvételt biztosít még sétálva és kézből történő felvételkészítés közben is.

Továbbá a ZV-E10 fejlett AF (autofókusz) technológiája gyors, pontos AF-et biztosít kiváló követési teljesítménnyel, valamint kiváló minőségű hanggal a tiszta hangfelvételhez.

A teljes cikk ITT érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.