Csúcstechnológiával készül A tengeralattjáró új évada

A nagy közönségsikerre való tekintettel harmadik évad is készül A tengeralattjáró című német tévésorozatból, ráadásul csúcstechnológiával – jelentette be a sorozatot sugárzó Sky tévécsatorna.

Forrás: MTI2020. 10. 27. 20:49
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Marcus Ammon, a Sky Deutschland eredeti tartalmakért felelős igazgatóhelyettese elmondta, hogy a második világháború idején játszódó tengeralattjárós dráma első két évada nagy siker volt a közönség körében, a produkciónak komoly rajongótába van, nagy számban a fiatalabb nézőket is érdekli a történet, és sok nő is nézi a sorozatot.

Mint hozzátette, a Samsunggal együttműködve kitűnő kép- és hangminőséget tudnak nyújtani a széria nézőinek.

A produkció harmadik évadának új epizódjait a világon elsőként 8K-technológiával készítik és a legkorszerűbb, Dolby Atmos hangzással hallhatják majd a nézők.

A Bavaria filmstúdióban készülő széria forgatásának kezdetéről, a szereposztásról és a cselekményről később adnak majd tájékoztatást.

Kihívás a javából – 8K-s filmet forgatnak egy okostelefonnal

A Galaxy S20 Ultra és a Galaxy Note 20 Ultra mobilokat használják a 8K-s film leforgatásához.

Dél-Koreában a Samsung érdekes mutatványra készül, ami egyben reklám is az aktuális csúcsmobiljainak. A gyártó új film forgatásába kezd, méghozzá 8K-s filmet készítenek, és azokat a Samsung aktuális csúcsmobiljaival veszik fel.

Az Untact című filmet a Galaxy S20 Ultra és a Galaxy Note 20 Ultra készülékekkel, 8K-s felbontásban rögzítik.

A cég szerint egyes speciális jelenetekhez azért más eszközöket is felhasználhatnak, de a projekt célja az, hogy felhívják a figyelmet a csúcsmobilok 8K-s videorögzítési képességére.

Az elkészült alkotást Dél-Koreában a jövő hónapban már meg is nézhetik az emberek, egyszerre kis csoportokban vetítik majd le 8K-s mozikban, 8K-s QLED-tévéken. Idővel pedig majd a YouTube-on is elérhetővé teszik a művet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.