Kap még egy őszi frissítést a legelterjedtebb operációs rendszer

Feltehetően ez hozza majd el az új áruházat a rendszerre – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 07. 06. 19:27
null
Feltehetően ez hozza majd el az új áruházat a rendszerre Forrás: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén ősszel a Microsoft messze legnagyobb attrakciója a Windows 11 kiadása lesz, azonban a vállalat csendben megerősítette, hogy a Windows 10 sincs még teljesen elfelejtve, érkezik majd belőle az év vége tájékán egy újabb, 21H2 kódnévre hallgató főverzió.

Feltehetően ez hozza majd el az új áruházat a rendszerre
Fotó: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)

Ennek az újdonságairól egyelőre nem volt hajlandó beszélni a vállalat, azonban komoly szenzációkra alapvetően nem érdemes számítani: a feltételezések szerint elsősorban a rengeteg számítógépet menedzselő rendszergazdák számára hozhat majd pár funkciót, plusz elérhetővé teheti a Windows 11-ben debütált új Microsoft Áruház programboltot az operációs rendszeren.

Továbbra sem tisztázott, hogy Windows 10 használata esetén androidos alkalmazások telepíthetőek lesznek-e a megújult áruházból, de nem érdemes erre számítani, a Microsoft valószínűleg meg kívánja tartani a Windows 11 előnyének a mobilappok futtatásának lehetőségét.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.