Sokféle határt dönget a Samsung legújabb csúcsmobilja

Technológiai megoldásaiban és sajnos az árában is.

Forrás: bama.hu2020. 09. 02. 14:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Samsung bemutatta a kihajtható kategória meghatározó újdonságát, az új Samsung Galaxy Z Fold2 okostelefont. A kifinomult megoldásokkal és egyedi innovációkkal érkező okostelefon elegáns megoldás a legújabb csúcstechnológiát kereső felhasználóknak.

Nagyobb lett a fedlapi kijelző, hatalmasra nőtt a főképernyő.

A Galaxy Z Fold2 esetében mindenféle szempontból meghatározó a merész formavilág, amely továbbfejlesztett mérnöki megoldásokkal párosul.

A 6,2 colos Infinity-O kijelzős fedlapi kijelző teljes értékű felületként használható, így a felhasználók ellenőrizhetik az e-mailjeiket, használhatják a navigációt vagy akár rövidebb videókat is megnézhetnek anélkül, hogy kihajtanák a készüléket.

A kihajtva 7,6 colos főképernyőn a minimálisra csökkentett káváknak, a kijelzőbe belesimuló előlapi kamerának és a 120 Hz adaptív frissítési rátának köszönhetően különleges élményt jelent a különböző tartalmak közötti böngészés vagy a játék. Sztereóeffektek és a dual hangszórók tiszta hanggal teszik teljessé a zenehallgatást.

A Galaxy Z Fold2 keskeny kialakítással és kifinomult részletekkel érkezik, amelyek egyedi, prémiummegjelenést biztosítanak a készüléknek.

A főképernyőn alkalmazott ultravékony üveg (UTG) letisztult megoldásokat tesz elérhetővé, és kellemesebb tapintású felületet eredményez. A formatervezés központi megoldása a rejtett zsanér, amely tökéletesen illeszkedik a készülékházba, a CAM mechanizmusnak köszönhetően pedig stabilan tartja az eszközt, így teljesen új megoldásokat tesz lehetővé hajlított módban.

A Galaxy Z Fold2 a Galaxy Z Flipben bemutatott seprűtechnológiával érkezik, amely eltávolítja a port és az apró részecskéket a készülékház és a zsanér közül. A Samsung harmadik generációs fejlesztéseinek köszönhetően a Z Fold2 esetében a mechanizmus a korábbinál jóval kisebb helyen fér el, miközben nagyobb védelmet nyújt a készüléknek.

Hajlított módban minden eddiginél egyszerűbb a különböző tartalmak rögzítése és azok valós idejű visszanézése. A rögzítés nézet móddal a felhasználóknak ehhez a kameraalkalmazást sem kell elhagyniuk. A főképernyő alsó felén megjelenik az elkészült fotó vagy videó, vagy a legutóbbi öt felvétel, a felső részen pedig az éppen rögzített anyag előnézete látható.

A főképernyő és a fedlapi kijelző egyszerre is használható a duál előnézet funkcióval, így mindkét fél láthatja, milyen lesz a kész fotó. A Z Fold2 hajlékonyságának köszönhetően kiemelkedő minőségű szelfik is készíthetők a hátlapi kamerákkal, miközben a fedlapi kijelzőn beállítható a kompozíció, akár egy tükörrel.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.