időjárás -1°C Adél 2023. január 29.
logo

A Jegymester segít eljuttatni a nevetés gyógyító erejét

Forrás: pirosorr.hu
2020.12.08. 11:34
A Jegymester segít eljuttatni a nevetés gyógyító erejét

Egy jóízű nevetés könnyebbé teszi a hétköznapokat, de még nagyobb szükségünk van rá a nehéz helyzetekben, ráadásul gyógyító ereje is van és aki most a Jegymester webáruházban 1000 forintos adományjegyet vásárol, az a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetését segíti.

A Jegymester webáruházában a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány ezer forintos adományjegyének megvásárlásával több beteghez juthat el a nevetés gyógyító ereje.

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetése, hogy bohócdoktoraival humort és nevetést vigyen az arra rászorulók életébe.

Jelenleg 34 bohócdoktor 16 gyerekkórházat látogat heti rendszerességgel, emellett speciális programokkal jelen van 3 idősek otthonában, a Pető Intézetben, valamint halmozottan sérült gyerekekkel foglalkozó intézményekben is.

A bohócdoktorok az elmúlt 23 év alatt több mint 375 000 beteg gyermekhez, valamint több ezer idős emberhez vitték el a nevetés gyógyító erejét.

Egy jóízű nevetés könnyebbé teszi a hétköznapokat, de még nagyobb szükségünk van rá a nehéz helyzetekben.

A bohócdoktorok a betegek és az egészségesek arcára is képesek mosolyt csalni

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Tapasztalatok azt mutatják, hogy az a hely, ahol a bohócdoktorok megjelennek, vidámabbá válik. A bohócdoktorok munkájuk során a humort használják, ezzel nem csak a feszültséget oldják, de el is terelik a gyerekek és szüleik figyelmét a fájdalomról és a szorongásról. A bohócdoktorok mára a gyermekkórházak részévé váltak, több helyszínen már a műtétek előkészítésében is részt vesznek és az általuk megteremtett barátságos, pozitív légkör által segítik a gyógyulást.

A Jegymester a hazai jegypiac vezető szereplőjeként évek óta gyűjti az adományokat az arra rászorulóknak: ez a társadalmi felelősségvállalás különösen most, 2020 karácsonya előtt válik igazán hangsúlyossá és nélkülözhetetlenné.

További részletek a Jegymester és a Bohócdoktorok alapítvány online felületén találhatóak.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.