A streamingszolgáltatónál készül a Tőrbe ejtve című film folytatása

Két újabb epizód készül a Tőrbe ejtve című Daniel Craig főszereplésével forgatott krimihez.

Forrás: MTI2021. 04. 01. 17:05
Daniel Craig attends the premiere of "Knives Out" in Los Angeles
Két újabb epizód készül a Tőrbe ejtve című Daniel Craig főszereplésével forgatott krimihez Fotó: REUTERS Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két újabb epizód készül a Tőrbe ejtve című Daniel Craig főszereplésével forgatott krimihez – jelentette be szerdán a Netflix, miután megszerezte a produkciók jogait.

A streamingszolgáltató nem árulta el, hogy mennyit fizetett a Rian Johnson rendezésében készült, nagy sikert aratott film folytatásáért. A deadline.com hollywoodi hírportál azonban úgy értesült, hogy az összeg megközelíthette a 450 millió dollárt (139 milliárd forintot), és ezzel a Netflix egyik legnagyobb értékű projektjévé vált.

Két újabb epizód készül a Tőrbe ejtve című Daniel Craig főszereplésével forgatott krimihez
Fotó: Reuters

A filmben Craig Benoit Blanc nyomozót alakította. A színész a folytatásban is visszatér, és a rendezői székben is Johnson ül majd. A folytatás forgatókönyvét is Johnson írta, aki producerként is közreműködik Ram Bergman mellett. A forgatás még idén nyáron elkezdődhet.

A Netflix több konkurens streamingszolgáltatóval licitált a produkciók jogaira.

Az eredeti film egyébként a Media Rights Cable vállalkozása volt, és a Lionsgate nyerte el a forgalmazási jogait. A 40 millió dollárból (12,3 milliárd forintból) forgatott krimiért világszerte 311,4 millió dollárt (96 milliárd forintot) fizettek a nézők a mozikban, Johnson pedig a legjobb eredeti forgatókönyv-kategóriában kapott Oscar-jelölést.

A Senki című akcióthriller vezeti az amerikai kasszasikerlistát

Szolid 6,7 millió dolláros bevétellel a Senki című akcióthriller vezeti a hétvégi mozis kasszasikerlistát az Egyesült Államokban.

Az Ilya Naishuller rendezte thrillerben Bob Odenkirk alakít egy visszafogott temperamentumú elővárosi apukát, aki kíméletlen bosszúhadjáratot hirdet, miután betörnek az otthonukba.

A produkciót jól fogadta a kritika és a közönség is. A 16 millió dollárból forgatott filmre további 5 millió dollár értékben váltottak jegyet a világ többi részén, így már premierhétvégi bevétele megközelítette a gyártási költségeket.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.