Ez ám a bátorság: gördeszkával a mélybe

Jumaidee Elias a karanténidőszakban szerette meg az extrém sportokat, méghozzá annyira, hogy nemrég a 343 méter magas Millau-i völgyhídról hajtott végre egy hátborzongató és különleges bázisugrást – olvasható a CsupaSport cikkében.

Forrás: CSUPASPORT2021. 08. 15. 17:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az életben kell egy kis izgalom

Ez a mottója Jumaidee Eliasnak, aki nemrég elképesztő mutatvánnyal bizonyította, hogy nem kell a szomszédba mennie egy kis bátorságért. Sok látványos, extrém sportteljesítménye közül a mostani egyértelműen az élmezőnybe kívánkozik.

A civilben tetoválóként dolgozó francia férfi a világ legmagasabb közúti hídjáról, a Franciaországban található, 343 méter magas Millau-i völgyhídról előbb gördeszkával legurult a híd szélén, majd felgyorsulva elkezdett a mélybe zuhanni, hogy aztán az ejtőernyőjét kinyitva fejezze be a különleges bázisugrást.

Mindezt úgy, hogy állítása szerint aznap kezdett el gördeszkázni tanulni, ami a felvételen egyáltalán nem látszik, olyan magabiztossággal pattan fel a deszkára, mintha évek óta űzné a sportágat.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: YouTube

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.