Ötévesen teljesítette a világ egyik leghosszabb túraútvonalát

Több mint fél év kellett hozzá, de megérte, a Lynchburg településről származó Sutton család 209 nap alatt végigjárta a 3500 kilométer hosszú Appalachian Trailt. A família augusztus 12-én érkezett vissza otthonába a nagy kalandról, amelyről valószínűleg generációkon át mesélhetnek, és amelynek az ötéves Harvey, Josh és Cassie Sutton kisfia is részese volt – az Appalachian Trail Museum nyilvántartása szerint egyike a legfiatalabb teljesítőknek a patinás teljesítménytúrán – olvasható a CsupaSport cikkében.

Forrás: CSUPASPORT2021. 08. 18. 16:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint fél év kellett hozzá, de megérte, a Lynchburg településről származó Sutton család 209 nap alatt végigjárta a 3500 kilométer hosszú Appalachian Trailt. A família augusztus 12-én érkezett vissza otthonába a nagy kalandról, amelyről valószínűleg generációkon át mesélhetnek, és amelynek az ötéves Harvey, Josh és Cassie Sutton kisfia is részese volt – az Appalachian Trail Museum nyilvántartása szerint egyike a legfiatalabb teljesítőknek a patinás teljesítménytúrán.

Nagyon kimerültünk, de nagyon boldogok vagyunk – idézi az édesanyát, Cassie Suttont a Wsls.com oldala. – Nehéz, kemény túrát teljesítettünk. Sírtam, amikor a végére értünk. Mindannyian egymás nyakába borultunk, és kiabáltunk a boldogságtól.

A család a portál írása alapján tudatosan 10 és 20 mérföld (16 és 32 kilométer) között tervezte meg a napi túramennyiséget, voltak olyan alkalmak, amikor egy heti élelmet kellett cipelniük a hátukon. Az inspirációt a nem mindennapi próbatételhez elmondásuk szerint egy könyv adta, méghozzá éppen Harvey születésekor. A tervezés folyamata éveket vett igénybe, idén január 13-án a háromtagú família végre útnak indult, és augusztusra befejezte a túrát.

Elképesztő, hogy a túránk kezdetekor harminc Youtube-feliratkozónk volt, és ez a szám mára hétezer fölé emelkedett. Idővel egyre többen megismertek minket az útvonalon. Előfordult, hogy bementünk egy zöldségeshez, és megállítottak fényképet kérni tőlünk. Harvey először furcsállta, de idővel hozzászokott a felhajtáshoz

 – mondta Josh Sutton.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.