Először lesz all you can eat rendezvény kutyáknak

Szeptember 25-én jön az első all you can eat rendezvény kutyáknak, ahol új kedvenc eledelekre lelhettek, ráadásul spórolhattok és jótékonykodhattok is – olvasható Petplace.hu nevű portálon.

Forrás: Petplace.hu2021. 09. 11. 10:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sokan rengeteg időt töltünk el azzal, hogy a megfelelő eledelt keresgéljük az állatkánknak, mégsem járunk sikerrel. Ezért pattant ki a fejünkből egy ilyen all you can eat rendezvény ötlete

 – meséli Fári Tamás, az allatiboldog.hu webshop alapítója.

A szeptember 25-i all you can eat rendezvény előtt a gazdik először az oldalon kiválaszthatják, milyen eledeleket szeretnének megkóstoltatni a kedvencükkel. Ezután a szervezők beszerzik a 30-40 legnépszerűbb ételt, amelyek közt a szuperprémiumtól a gazdaságos termékekig rengeteg márka lesz elérhető. Ezeket gondosan kiporciózva, kategóriák szerint elosztva próbálhatják végig a kutyusok.

Ahogy a mondás szerint a puding próbája az evés, hát, itt is ez fog történni. Élőben kiderül, hogy a kutya csak megszaglássza a tápot és arrébb megy, vagy éppen nagyon ízlik neki az adott típus.

A szervezők szerint így megspórolható az a 20-30 ezer forint, amit elköltenél csak arra, hogy feltérképezd négylábú társad ízlését.

Itt nem lesz semmilyen rizikó, hiszen a kutya egyfajta sortimentként feltálalva próbálhatja végig a különféle tápokat

– mondta Fári, aki hozzátette: így két szavazás is lesz egyszerre.

A kutyusok az ízlelőbimbóikkal keresik a legjobb falatokat, a gazdik pedig bölcsességükkel keresik a kedvenceik számára legegészségesebb táplálékokat.

A teljes cikk ITT olvasható el.

A borítókép illusztráció. Forrás: unsplash

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.