Magyar Guinness-rekord teniszütő húrozásban

Velcz Zsolt Guinness-rekordot állított fel teniszütő húrozásban.

Forrás: MTI2021. 09. 18. 15:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Match-Point Teniszklub tulajdonosa – aki csaknem negyven éve foglalkozik ütőhúrozással és többek között a Roland Garroson a világ legjobbjaival is dolgozott már – 60. születésnapja alkalmából vállalkozott a rekordkísérletre a 24 óra alatt behúrozott teniszütők kategóriában.

A szervezők tájékoztatása szerint Velcz Zsolt csütörtökön 18 órakor kezdte a rekordkísérletet és már a 20. órában megjavította a holland Tim Rothengatter által 2018 óta tartott 71-es csúcsot, végül 84-gyel zárt.

A 70. ütő Dominic Thiemé, a 71. Babos Timeáé, a rekordot jelentő 72. Fucsovics Mártoné volt, de Velcz Zsolt a 24 óra alatt húrozta többek között Temesvári Andrea, Noszály Sándor, Szávay Ágnes és Mandula Petra ütőjét is.

A rekord felállításáról készült videó felvételt IDE kattintva tekinthetik meg!

A borítókép illusztráció (forrás: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.