Üzembe helyezték az ország első pizzaautomatáit

A Széchenyi István Egyetemen a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban, valamint a Külső Kollégiumban átadták az ország első pizzaautomatáit – olvasható a Világgazdaság cikkében.

Forrás: Vg.hu2022. 06. 02. 9:45
null
Ferrol, 2022. január 18. Az automatából rendelt pizzáját ellenõrzi egy nõ az északnyugat-spanyolországi Ferrolban 2022. január 18-án. Ez a régió elsõ ilyen jellegû automatája. MTI/EPA/EFE/Kiko Delgado Fotó: Kiko Delgado
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyetemen februárban adták át az európai uniós támogatásból felújított Bridge Hallgatói és Oktatói Klubot. A létesítményt európai uniós támogatásból renoválták és azóta hatalmas népszerűségnek örvend az egyetemi polgárok körében. 

A hely népszerűsége miatt döntött úgy a Get&Go Pizza Kft., hogy az ország első pizzaautomatáját itt állítja fel – írta meg honlapján a Széchenyi István Egyetem. Azóta már a második berendezést is üzembe helyezték a Mészáros Lőrinc utcai Külső Kollégiumban.

A gépek a hét minden napján,  órában működnek, azaz például egy buliban akár éjjel is gyorsan tud meleg ételt venni, aki megéhezik

– mondta Bakk-Tóth Anikó, a cég projektvezetője.

A francia gyártmányú berendezés egyszerű elven működik. A berendezés hátsó részében egy hűtőrendszer van, itt raktározza az előresütött pizzákat. Amikor valaki kiválasztja, hogy milyen pizzát szeretne a gép előhozza a megfelelőt, kiveszi a dobozából és 250 fokon 3 perc alatt készre süti. Ez után visszahelyezi a kész pizzát a dobozába és kiadja a vásárlónak.

A fizetés csak bankkártyával lehetséges és jelenleg margherita, prosciutto, diablo és magyaros ízesítések érhetők el.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Az automatából rendelt pizzáját ellenőrzi egy nő az északnyugat-spanyolországi Ferrolban 2022. január 18-án (Fotó:MTI/EPA/EFE/Kiko Delgado)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.