Egy gyorsétterem szlogenje most több ezer dollárt érhet a bőrünk alatt

Egyetlen tetkóért most életre szóló szendvicskupon jár.

Forrás: Vg.hu2022. 07. 25. 10:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egész életre szóló szendvicskupont kaphat az a szerencsés és bátor ember, aki hajlandó magára tetováltatni a Subway gyorsétteremlánc szlogenjét. A cég szerdán tartja nagy éves eseményét Las Vegasban, ahol kiválasztják azt, aki megkaphatja a 12" by 12" logót, amely a Subway 12 hüvelyk hosszú szendvicsére utal. Kikötés még, hogy ezt a hasra, vagy a hátra kell felrakatni – írja a VG.

Az első ember, aki megkapja a tetkót, gyakorlatilag egész életében ingyen ehet az cég éttermeiben, hiszen minden évben kap egy 50 ezer dolláros ajándékkártyát, amelyet bárhol és bármikor felhasználhat a Subwaynél – közölte a Fox Business.

Emellett kisebb ajándékokat kapnak azok is, akik a cég más logóit varratják magukra, vállra, vagy alkarra, ők is évente több ezer dollárért szendvicsezhetnek. Ezen kisebb tetkókból 8-at is kisorsolnak. A sorsolásra bármely amerikai állampolgár jelentkezhet, aki elmúlt 21 éves.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.