A Jegymester segít eljuttatni a nevetés gyógyító erejét

Egy jóízű nevetés könnyebbé teszi a hétköznapokat, de még nagyobb szükségünk van rá a nehéz helyzetekben, ráadásul gyógyító ereje is van és aki most a Jegymester webáruházban 1000 forintos adományjegyet vásárol, az a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetését segíti.

Forrás: pirosorr.hu2020. 12. 08. 11:34
null
A bohócdoktorok a betegek és az egészségesek arcára is képesek mosolyt csalni Fotó: Szigetváry Zsolt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jegymester webáruházában a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány ezer forintos adományjegyének megvásárlásával több beteghez juthat el a nevetés gyógyító ereje.

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetése, hogy bohócdoktoraival humort és nevetést vigyen az arra rászorulók életébe.

Jelenleg 34 bohócdoktor 16 gyerekkórházat látogat heti rendszerességgel, emellett speciális programokkal jelen van 3 idősek otthonában, a Pető Intézetben, valamint halmozottan sérült gyerekekkel foglalkozó intézményekben is.

A bohócdoktorok az elmúlt 23 év alatt több mint 375 000 beteg gyermekhez, valamint több ezer idős emberhez vitték el a nevetés gyógyító erejét.

Egy jóízű nevetés könnyebbé teszi a hétköznapokat, de még nagyobb szükségünk van rá a nehéz helyzetekben.

A bohócdoktorok a betegek és az egészségesek arcára is képesek mosolyt csalni

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Tapasztalatok azt mutatják, hogy az a hely, ahol a bohócdoktorok megjelennek, vidámabbá válik. A bohócdoktorok munkájuk során a humort használják, ezzel nem csak a feszültséget oldják, de el is terelik a gyerekek és szüleik figyelmét a fájdalomról és a szorongásról. A bohócdoktorok mára a gyermekkórházak részévé váltak, több helyszínen már a műtétek előkészítésében is részt vesznek és az általuk megteremtett barátságos, pozitív légkör által segítik a gyógyulást.

A Jegymester a hazai jegypiac vezető szereplőjeként évek óta gyűjti az adományokat az arra rászorulóknak: ez a társadalmi felelősségvállalás különösen most, 2020 karácsonya előtt válik igazán hangsúlyossá és nélkülözhetetlenné.

További részletek a Jegymester és a Bohócdoktorok alapítvány online felületén találhatóak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.