A felügyelet lakossági bejelentésre tartott átfogó ellenőrzést a lepárlóüzemben, ahol nem tartották be az alapvető higiénés szabályokat. A beszállított alapanyagokat az udvaron zsákokban, hordóban, fedetlenül tárolták, szennyezettek voltak a lepárláshoz használt eszközök, a falakról hiányzott a vakolat, a burkolat. A minisztérium tájékoztatása szerint nem volt meleg víz az épületben, a desztilláláshoz engedély nélküli kútból húzták a vizet.
A kizárólag bérfőzéssel foglalkozó Szeszkazán Termelő és Szolgáltató Kft. által működtetett szeszfőzde csak valamennyi hiányosság kijavítását követően nyithat ki újra – a hatóság döntése értelmében csak november 15. után.

















Szóljon hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!