Állítólag már nem Vida Ildikó a NAV elnöke

Több forrás szerint lezárult Vida Ildikó felmondási időszaka a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV).

MNO
2015. 07. 20. 10:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tavaly őszi kitiltási botrány óta rendre felröppent a pletyka, hogy Vida Ildikót eltávolítják a NAV éléről, helyzetén csak rontott Simicska Lajos februári kirohanása. Az elnök állítólag két hónappal ezelőtt beadta felmondását a NAV-nál, ám ezt nem erősítették meg a hivataltól.

A mostani hírről először beszámoló 444 szerint lejárt a felmondási idő, így Vida Ildikó hétfőtől már nem a NAV vezetője. A NAV-os belső körökből származó információik szerint Vida Ildikó Varga Árpád elnökhelyettesnek adta át elnöki jogköreit.

Az átadás-átvételről az Index is értesült belső forrásokból, ők is úgy tudják, hogy Varga Árpád vezeti átmenetileg a NAV-ot. A hivatalt egyébként Lázár János bejelentése szerint átalakítják, lehet, hogy minisztérium vagy kormányhivatal lesz belőle.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.