Új IKEA épülhet Soroksáron

A zuglói és budaörsi egység mellett a huszonharmadik kerületben nyílhat meg a harmadik központ.

MNO
2015. 08. 10. 14:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A zuglói és a budaörsi egysége után, a huszonharmadik kerületben, Soroksáron nyithat új áruházat az IKEA. A telek tulajdonjogával kapcsolatos jogi eljárás lezárult, így hamarosan megépülhet a harmadik magyarországi IKEA áruház – írja a cég a közleményében.

Ezúton szeretnénk megerősíteni, hogy új áruházunkat a huszonharmadik kerületben, Soroksáron kívánjuk megnyitni. [ ] A telek tulajdonjogával kapcsolatos jogi eljárás lezárult, és immár az összes építési engedély birtokában folytathatjuk a harmadik IKEA áruház építésének előkészítését.

A következő lépés a hatástanulmányok elkészítése és az építési terület vizsgálata. 2014 decemberében megkezdték a helyszíni régészeti kutatások első szakaszát. Most következik a második szakasz, miközben az építési terület vizsgálata tovább folyik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.