Dagad az Astra-ügy: már több ezer kocsi vár javításra

Addig nem javítanak a szervizek, amíg nincs garancia arra, hogy valaki kifizeti a költségeket.

MTI
2015. 09. 23. 8:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervizek arra várnak, hogy ha más nem, akkor maga a tulajdonos fizessen, például ha van cascója, akkor megteheti ezt azon keresztül is – nyilatkozta a Népszavának a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. értékesítési és kommunikációs igazgatója, Németh Péter. A szakember az ügyfelek visszajelzésére alapozva állítja, egyre többen félnek, hogy astrás autóval ütköznek. Ráadásul miközben telik az idő, egyre több a csalódott ügyfél s a kárrendezésre váró ügy.A szakember az Astra Biztosítóval kapcsolatban felhívja a figyelmet arra is, hogy ugyanez a helyzet az ott kötött lakás- és felelősségbiztosítással kapcsolatban is. Bárki, bárkinek, bárhol okoz kárt, az Astra már senki helyett és semmiért sem fizet.Ebben a helyzetben a szakma is tehetetlen, mert ilyen még nem volt Magyarországon – ismerte el az igazgató a Népszava keddi számában. Az egyetlen jó megoldás szerinte minél előbb elhagyni az Astra Biztosítót.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.