Harmadszor is a legjobb lett a Liszt Ferenc reptér

Utaselégedettség alapján jutott erre a Skytrax brit légiközlekedési elemző cég.

MTI
2016. 03. 17. 11:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A ferihegyi légikikötőt üzemeltető Budapest Airport MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleménye szerint a nemzetközi légiközlekedési minőségvizsgáló és tanácsadó cég független utaselégedettségi felmérésében világszerte 12 millió utast kérdeztek meg 160 ország repülőterein, a szavazás összesítése alapján ítélték oda a díjakat.

A Skytrax utaselégedettségi felmérése 39 területen ellenőrzi a repülőtéri szolgáltatások és termékek minőségét az indulástól kezdve egészen az érkezésig. A minősítést az utasok anonim, egységes szavazási rendszerben leadott véleménye alapján határozzák meg. Az év repülőtere díjat ebben az évben is Szingapúr-Changi légikikötője kapta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.