Vadiúj busz kereke röpült ki a budai próbajáraton

Sajtóhírek szerint leendő kínai ügyfeleket szállított.

MNO
2016. 03. 17. 8:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Index tudni véli, hogy a busz éppen egy Budapestre látogató kínai delegációt szállított. Nekik lehetséges magyar exporttermékként reklámozták épp a buszt, amikor kirepült a kerék. Egy ember meg is sérült a balesetben, a rendőrség tájékoztatása szerint őt pont a kirepülő kerék csapta el.

Az esetről az oldal egyik olvasója fényképet is készített, amelyen a Gárdonyi téri zebrán veszteglő, hátsó kerék nélküli jármű látható.

A Modulo elektromos alacsony padlós városi autóbusz, amelyet az Evopro gyárt. Ugyanakkor azt nem tudni, a Modulok közül pontosan melyik típus hibásodhatott meg, mivel nemrég a Modulo C68E díjat is nyert Párizsban az Omnibusz.blog.hu szerint.

A BKK-t levélben kérdeztük az esetről, azonban válaszukban az Evoprohoz irányítottak minket, mondván, nincs állományban az érintett busz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.