A Nézőpont segítségével lesz új logója az MVM-nek

Már fel is szerelték a Magyar Villamos Művek (MVM) új logóját a cégcsoport székházára. Majd letakarták.

MNO
2016. 04. 27. 10:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új logót kapott az MVM, fel is szerelték az arculati elemet a székházra – írta olvasói fotó alapján a Vs.hu szerdán. Mire kiértek, már letakarták a logót, amelynek bevezetését megelőző kutatást a Nézőpont-csoporthoz tartozó Kutatópont Kft. végzi.

Az MVM múlt héten nem válaszolt a portál azon kérdésére, hogy lesz-e új arculata a cégcsoportnak, most viszont arra kérték őket, vegyenek részt a Kutatópont kutatásában.

A portál szerint iparági körökben több milliárd forintra rúgó összegről beszélnek az új logóval kapcsolatban. Székházat is épít a cég, a kettő együtt összesen akár 15 milliárd forintba is kerülhet – írja a Vs.hu.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.