Eladhatják Leisztinger Tamás cégeinek gyöngyszemét

A vezérigazgató nem árulta el, hogy ki lehet a vevő, és a dolgozók sem tudják, kiről lehet szó.

MNO
2016. 04. 19. 13:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portálnak Hülvely István vezérigazgató nem árulta el, hogy ki lehet a vevő, és a dolgozók sem tudják, hogy kiről lehet szó.

A Hunguest Hotels honlapján található információk alapján tizenkilenc magyarországi, egy ausztriai, egy erdélyi és egy montenegrói szállodát üzemeltet a lánc. A szállodák a milliárdos vállalkozó Leisztinger Tamás érdekeltségébe tartoznak.

Őt 2010 előtt baloldali nagyvállalkozónak könyvelték el, akinek jelentős mezőgazdasági érdekeltségei vannak, de földjei egy részét 2015 decemberében megvásárolták. A Vs.hu úgy értesült, hogy a vásárló Garancsi István lehet.

Leisztinger Tamás a Diósgyőri Vasgyárak Testgyakorló Köre labdarúgó-csapatának is a tulajdonosa, s érdekeltsége van a DVTK-hoz tartozó jégkorongban és a női kosárlabdában.

Az üzletember legutóbb akkor került a hírekbe, amikor Orbán Viktor április 10-én átadta a Diósgyőri VTK új edzőközpontját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.