Óriási bővítést hajt végre a Budapest Airport

Több mint ezer parkolóhellyel bővíti a Budapest Airport a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér parkolókapacitását – közölte a ferihegyi légikikötő üzemeltetője szerdán az MTI-vel.

MTI
2016. 04. 28. 20:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlés szerint 2016 nyarától a szabadidős célból utazók már három árkategóriájú hosszú távú parkolási lehetőség közül választhatnak. Reptéri adatok szerint tavaly több mint egymillió utas hagyta az autóját a parkolókban, és egyre nagyobb az igény a szolgáltatás iránt.

A kétmillió eurós beruházással a Holiday parkoló 278, a Holiday plus pedig 177 hellyel bővül, és építenek egy 600 férőhelyes részt is.

Jelezték, hogy a repülőtér minden hosszú távú parkolója kamerával, rendszámfelismeréssel és extra biztosítással védett terület. A fejlesztés során több fizetőautomatát és poggyászkocsi-állomást is telepítenek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.