Buszokkal támad a NAV

15 irodabuszt vásároltak 226 millióért.

MTI
2016. 05. 05. 10:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Suller Attila, a NAV sajtófőnöke a lapnak elmondta, hogy a tizenöt buszról szóló szerződést április végén írta alá a hivatal, ekkor zárult le a nagyjából egy évig tartó közbeszerzési eljárás. Hozzátette: az ajánlatok közül a legolcsóbb nyert, a tizenöt busz bruttó 226 millió forintba kerül.

A sajtófőnök közölte, hogy a buszok mozgó irodaként működnek majd, így az ügyintézéshez szükséges legfontosabb elektronikai eszközökkel – számítógéppel, monitorral, nyomtatóval és telefonnal – szerelik fel őket. A berendezések költsége benne van az árban.

Az irodabuszok szükségességéről szólva rámutatott: az út menti ellenőrzésekhez szükség lehet arra, hogy a revizorok, a pénzügyőrök hozzáférjenek az adóhivatal adatbázisaihoz, miként olykor a jegyzőkönyvek és más dokumentumok kinyomtatása is fontos lehet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.