Magyarország legjelentősebb üzleti eseménye az iparban (x)

IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

2016. 05. 15. 21:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2016-ban újra megrendezik a legátfogóbb ipari szakkiállítást, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, átfogó képet mutatni egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtani a látogatóknak saját szakmai feladataik megoldásához.

Résztvevők:
Az elektronika, automatizálás, robotika, gépgyártás, beszállítóipar, logisztika legújabb megoldásai egy helyen. 12 ország 270 kiállítója foglalta le helyét a pavilonban, hogy az IPAR NAPJAI-n bemutassa termékeit, szolgáltatásait, fejlesztéseit és újdonságait az érdeklődőknek.

Kiállítói lista: http://iparnapjai.hu/hu/kiallitoi-lista

 

Programkínálat:
A széles kiállítói kör mellett magas szakmai színvonalú programokkal, konferenciákkal jelentkezik majd a kiállítás, mint például:

– Fraunhofer–SZTAKI projektközpont-előadássorozat és workshop,

Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége által szervezett Beszállítói Fórum

– munkavédelmi konferencia

– előadások a YuMi®-ról, az ABB IRB14000 típusú kollaboratív robotjáról

– a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara elektrotechnikai és épületvillamossági szakmai továbbképzése

Részletes program: http://iparnapjai.hu/hu/programok

 

Nagydíj:
2016-ban is meghirdetik a NAGYDÍJ pályázatot. A cégek pályázatait egy szakértőkből álló zsűri bírálta el, melyek közül négyet Nagydíjjal, egyet Különdíjjal, kettőt Elismerő Oklevéllel jutalmazott.

Díjazottak listája: http://iparnapjai.hu/hu/nagydij

Számos világmárkát képviselő cég, illetve hazai és nemzetközi kis- és középvállalatok is készülnek, hogy 2016 májusában az IPAR NAPJAI-n bemutassák termékeiket, szolgáltatásaikat, fejlesztéseiket és újdonságaikat az érdeklődőknek.

Minden adott tehát ahhoz, hogy sikeres rendezvény várja a kiállítókat és látogatókat.

Online regisztráció az ingyenes belépésért:
http://iparnapjai.hu/hu/regisztracio

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.