Kétmilliárdért újíthat fel sorompókat Mészáros cége

A MÁV a munkákat az uniós támogatású Közlekedés Operatív Programból (Közop) finanszírozza.

MNO
2016. 08. 29. 13:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A MÁV Magyar Államvasutak Zrt. közbeszerzési kiírásában négy részre osztotta Magyarországot (észak, dél, kelet, nyugat), és minden részre külön-külön lehetett ajánlatot tenni. Két részre kettő, míg a másik kettőre három ajánlat érkezett, de mind a négyet a legolcsóbb ajánlattevő, az R-Kord Építőipari Kft. nyerte – írják. A vesztes cégek nevét a közlemény nem tartalmazza. A nyertes ajánlat végösszege nettó 1 milliárd 998 millió forint. A tender eredménye a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg – teszik hozzá.

Az egyes részek eltérő darabszámú, de hasonló feladatot tartalmaznak: szerepel bennük új sorompó telepítése ugyanúgy, mint félsorompó hajtóművének a telepítése, továbbá az izzólámpás optika ledes optikára történő cseréje. A MÁV a munkákat az uniós támogatású Közlekedés Operatív Programból (Közop) finanszírozza – olvasható a Napi.hu cikkében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.