Csalókra figyelmezteti ügyfeleit a Tigáz

„Trükkös szakemberek” jelentek meg Pest megyében.

MNO
2017. 01. 25. 12:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb „trükkös szakemberek” jelentek meg a Tigáz-DSO Kft. ellátási területén, akik ezúttal a Pest megyei Farmoson próbálnak szénmonoxid-érzékelő készülékekre pénzt beszedni – írja a Világgazdaság.

A Tigáz azonban nem forgalmaz szénmonoxid-érzékelőket, viszont a riasztók között is komoly minőségi különbségek vannak.

A Tigáz-DSO Kft. felhívta ügyfelei figyelmét, hogy a társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére. Tájékoztatásuk szerint a cég a be- és a kifizetéseket kizárólag folyószámláról utalással vagy postai úton kiküldött csekken bonyolítja le. A társaság arra kéri ügyfeleit, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, akiknek a személyazonosságáról, valamint a szándékairól meggyőződtek. A Tigáz megbízásából dolgozó munkavállalók minden esetben arcképes, Tigáz arculati elemeket tartalmazó igazoló okmányokkal rendelkeznek, a megbízott vállalkozók részére pedig megbízólevelet állít ki a cég. Az ügyfelek felkeresésekor az az első lépés, hogy e dokumentumokkal igazolják magukat.

A Tigáz ezenkívül felhívta a figyelmet arra, hogy munkatársai és megbízottai jellemzően műszaki átvétellel, mérő és házi nyomásszabályozó felszerelésével, hitelesítési mérő és házi nyomásszabályozó cseréjével, fogyasztási hely kikapcsolásával, visszakapcsolásával, mérőhely-ellenőrzéssel és -leolvasással, valamint hibaelhárítással kapcsolatban kereshetik fel az ügyfeleket otthonukban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.