Gyorséttermi sült krumpli: nem találtak kirívó hibát

A Nébih négy gyorsétteremlánc egy-egy üzletében vizsgálódott.

MTI
2017. 01. 30. 13:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nébih hétfői tájékoztatása szerint egy időben négy gyorsétteremben tartottak helyszíni szemlét az ellenőrök egy budapesti bevásárlóközpontban.

A szakemberek vizsgálták a felhasznált alapanyagokat, az előállítás élelmiszer-biztonsági szabályainak betartását, a higiéniai előírások teljesülését, a burgonyasütés technológiáját és a késztermék kezelését.

Egyik helyen sem tártak fel kirívó hibát, az ellenőrök mindenhol a gyorséttermeknél jellemző, egységes szabályozottságot és fegyelmet tapasztaltak, amelyből az étteremláncok valamennyi üzletében zajló munkamenet megítélhető – közölték.

Az élelmiszer-biztonsági felügyelők mind a négy étteremben mintát vettek a sütőolajból, ezek laboratóriumi eredményei megfeleltek a vonatkozó rendeletben meghatározott határértéknek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.