Szalmonellás terméket hívott vissza a Lidl

Visszatérítik az árat.

MNO
2017. 01. 18. 13:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A fogyasztók egészségének védelme érdekében a Lidl Magyarország Bt. visszahívja azon Circuss Bio kölesgolyó, Barbecue ízű, 120 g termékét, amelyen a következő minőségmegőrzési idő szerepel: 21. 05. 2017.” – jelentette be honlapján az áruházlánc.

A termékben a Lidl saját minőség-ellenőrzési vizsgálatai során szalmonellaszennyezettséget mutatott ki. „A szalmonellabaktériumok elszaporodva fertőző megbetegedést okozhatnak. A száraz helyen tárolt és snackként, szárazon fogyasztott kölesgolyóban a szalmonellabaktériumok elszaporodása azonban nem valószínű” – írják.

Az áruházlánc arra kéri vásárlóit, hogy amennyiben a fenti minőségmegőrzési idejű termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem vigyék vissza bármelyik Lidl üzletbe, ahol a vételárat nyugta nélkül is visszakapják. „A termékvisszahívás kizárólag a 21. 05. 2017-es minőségmegőrzési idejű Circuss Bio kölesgolyó, Barbecue ízű, 120 g termékünket érinti. A Lidl által forgalmazott más termékre a visszahívás nem vonatkozik” – áll a cég felhívásában, amelyben a termék gyártója nevében elnézést kérnek az okozott kellemetlenségért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.